Telefon 10-14 h közöt

HOGYAN LEHET ITT ÁLLÁSRA JELENTKEZNI?

Amennyiben szeretne németországi munkához jutni, első körben kérem küldjön fényképes önéletrajzot erre az e-mail cínre: info@nemetmunkahely.hu

Ezek után kap e-mailben egy tájékoztatót és egy kitöltendő űrlapot amit vissza kell küldeni. Telefonhívásra csak ennek az űrlapnak a visszaküldésével számíthat. Telefonhívásomra kérem várjon türelemmel, folyamatosan a jelentkezések sorrendjében kezeljük a pályázókat. Jelenleg több száz jelentkezés érkezik hozzánk naponta, ezért az egyéni kérdések és e-mailek megválaszolására csak a jelentkezés telefonhívás szakaszában áll módunkban válaszolni. A tájékoztatóban mindenre megkapja a választ, egyéni egyeztetés a telefonhívásban lehetséges. Ha szeretne kiválasztásra kerülni, kérem tartsa be az e-mailben foglalt szabályokat és várjon hívásomra. Ha nem küld önéletrajzot, vagy nem küldi vissza az űrlapot, esetleg türelmetlenül hívogat nem kerül kiválasztásra!  

Munkahely + szállás

Összeszerelő BMW partnercégnél

Összeszerelő BMW partnercégnél

Fizetés: 1400-1500 EUR nettó

Munkavégzés helye: Regensburg (Németország)

Kezdés: azonnal vagy később

Nyelvtudás: A1-A2 alapszint

AUDI, Porsche, BMW lökhárítók gyártása, változatos munkavégzéssel

Helyileg Regensburg (Budapesttől mindössze 650 km-re) található autóipari beszállítókhoz kínálunk állásokat, a viszonylagos közelség miatt a gyakori hazajárás megoldott.

Jelenleg összeszerelő munkakörbe keresünk dolgozókat 3 műszakos munkarendbe. Feladat lökhárítókat, lámpákat összerakni. Mindenki egy különálló munkaállomáson dolgozik szkennerrel és monitorral. A monitor mutatja az összeszerelési útmutatót és a következő alkatrészt, a szkennerrel kell leolvasni a soron következő alkatrészt amit aztán mutat a rendszer hogy hová és hogyan kell beilleszteni. Érdekes és változatos munka egy 21. századi autógyárban.

Regensburg Magyarországról végig autópályán elérhető, a Budapest – Linz – Passau – Regensburg útvonalon. Regensburgban található a BMW gyár és több autóipari beszállító cég (több száz, vagy ezer dolgozóval) települt ide, hogy a BMW számára gyártson illetve raktározzon alkatrészeket, kiegészítőket.

Ellenőrzött és Magyar Munkaügyi Központon keresztül leinformálható munkaközvetítők vagyunk, engedélyszám: BPM/01/15730-1/2014-958 NINCS KÖZVETÍTÉSI DÍJ!

A fizetés németországi 1-es adókategóriában 1400-1500 EUR nettó.

Férfiaknak és hölgyeknek is alkalmas munka.

3 műszakos munkarend: 06-14 óra, 14 – 22 óra, 22 – 06 óra Műszakpótlékokkal!

Hétfőtől péntekig napi 8 órában. A pótlékok  éjszakai műszakban 25 %, túlóra 25 %, vasárnapi munka esetén 50 %, ünnepnapokon történő munkavégzés esetén 100 %

FONTOS INFORMÁCIÓK

Német bejelentés, német munkaszerződéssel! A bejelentés német munkaerő kölcsönző cégen keresztül történik ún. Zeitfirma, fél év után a raktárba és a gyárba átkerülhet a dolgozó, egyedi megállapodás és megegyezett új munkabérrel.

Orvosi ellátásra jogosult a német bejelentés alapján, mint egy német állampolgár.

Családosoknak + 150 EUR a fizetés, ha 3-as adókategóriában van (ennek ügyintésében segítünk). Gyerekek után német családi pótlék igényelhető 194 EUR/gyerek (a Magyarországon élő gyermekekre is lehet!!!)

Fizetés előleg az első munkanap után lehetséges. Munkásruhát és cipőt ingyenesen biztosít a cég.

Szállást a német cég szervezi, 300-320 EUR/hó rezsivel együtt, 2 fős szállásokon. A szállások nem munkásszállók, hanem panzió jellegű szállások, a mindennapi élethez szükséges felszereléssel: edények, hűtő, mosógép, ágynemű és huzat, valamint internet kapcsolat. A szállásokon nem kell semmit előre fizetni, sem kauciót sem előleget, hanem először az első havi fizetésből vonják.

Szállásra be tud jelentkezni, ez lesz a német bejelentett lakcíme, így tud német bankszámlát is nyitni.

Bejárás a munkába autó nélkül is megoldott! Egyrészt vannak céges autók is, valamint a cég biztosít biciklit a munkába járáshoz, mert a szállások csak néhány kilométerre vannak a munkahelytől.

Kiutazás saját költségen és szervezésben, de tudunk segíteni telekocsis kiutaztatásban 60-70 EUR Budapest Keleti pályaudvartól/Népligettől a konkrét címig viszik Regensburgba.


Elvárás:

- minimum tőmondatos NÉMET nyelvű kommunikáció (kb.A1- A2 szint)

- JOGOSÍTVÁNY

Férfiaknak és nőknek is alkalmas munka, párok egyszerre történő elhelyezése egyenlőre nem lehetséges. 

Magyarországi banki fizetés letiltást, illetve ellehetetlenült devizahitel miatti levonásokat a német fizetésből NEM VONNAK!

JELENTKEZÉSEKET VÁRUNK: Magyarországról, Németországból (kint élő magyarok), Szlovákiából, Romániából, Szerbiából illetve minden uniós tagállamból.

 

 

németországi munka bmw partnercégnél

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön azonnal az új külföldi munkalehetőségekről! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kiemelt állásajánlatok

Partnerünk

Europa-Transport

Elérhetőségek

Iroda

2330 Dunaharaszti
Jendrassik György u. 10. C ép. I. em.
(ügyfélfogadás előzetes időpontegyeztetés alapján)

Please publish modules in offcanvas position.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.