Telefon 10-14 h közöt

HOGYAN LEHET ITT ÁLLÁSRA JELENTKEZNI?

Amennyiben szeretne németországi munkához jutni, első körben kérem küldjön fényképes önéletrajzot erre az e-mail cínre: info@nemetmunkahely.hu

Ezek után kap e-mailben egy tájékoztatót és egy kitöltendő űrlapot amit vissza kell küldeni. Telefonhívásra csak ennek az űrlapnak a visszaküldésével számíthat. Telefonhívásomra kérem várjon türelemmel, folyamatosan a jelentkezések sorrendjében kezeljük a pályázókat. Jelenleg több száz jelentkezés érkezik hozzánk naponta, ezért az egyéni kérdések és e-mailek megválaszolására csak a jelentkezés telefonhívás szakaszában áll módunkban válaszolni. A tájékoztatóban mindenre megkapja a választ, egyéni egyeztetés a telefonhívásban lehetséges. Ha szeretne kiválasztásra kerülni, kérem tartsa be az e-mailben foglalt szabályokat és várjon hívásomra. Ha nem küld önéletrajzot, vagy nem küldi vissza az űrlapot, esetleg türelmetlenül hívogat nem kerül kiválasztásra!  

Munkahely + szállás

 LEGOLAND magyarországi tájékoztató

 

LEGOLAND élménypark MUNKA -  Budapesti toborzónap!

Korábbi évekhez hasonlóan a német vezetőség jön Budapestre és a helyszínen ad a résztvevőknek munkaszerződést. Dolgozzon a németországi LEGOLAND-ban német munkaszerződéssel. A toborzónap a lenti budapesti helyszínen lesz. Jelentkezés telefonon, a létszám miatt regisztráció szükséges! Ha nem ér el sms-t küldjön és visszahívom:

Wieland Enikő - Legoland hivatalos magyarországi toborzó

+36 70 946 5445, vagy e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2024 február 2. péntek, 14-19 óráig

2024 február 3. szombat, 10-15 óráig

Helyszín: 1073 Budapest Erzsébet krt. 7. (Soter Line Oktatás központ)

MUNKAKEZDÉS: 2024 március/Günzburg Németország

Német vagy angol nyelvtudás legalább bemutatkozási szinten szükséges!

Nincs korhatár

Felszolgáló, konyhai kisegítő, szobalány, szakács, takarító, targoncás stb. állások. Az állásbörzén a Legoland egyénileg tart mindenkivel egy rövid beszélgetést, ennek keretében fizetés ajánlatot és szerződés ajánl.

 

(Figyelem: Az állásbörze egy lehetőség szerződést kapni, de az esély nagy mértékben függ a személyes jelenlétedtől, viselkedéstől. Garantálni nem tudjuk, hogy mindenképp kap állást).

 

 

Munkalehetőség a németországi LEGOLAND élményparkban, Günzburgban (Budapesttől kb. 800 km-re Ulm városa mellett). A LEGOLAND igazi gyerekparadicsom, Európa egyik legszuperebb vidámparkja. Európa több országából érkezik naponta több ezer, de sokszor több mint tízezer látogató, hogy részesüljenek a park élményeiből. A parkhoz tartozik egy üdülőrész is, hotelekkel, kempinggel, kis házakkal, bevásárlási lehetőséggel, játszóterekkel. A LEGOLAND több mint egy vidámpark, számos hullámvasút, lego figurákból épített játék, éttermek, mozik, színházi előadások várják az ide látogató családokat, főként a 2-12 éves korosztályt, ez egy komplett gyerekparadicsom. LEGOLAND-ban dolgozni önmagában is élmény. Dolgozzon kellemes, 21. századi környezetben, közvetlen bejelentéssel a LEGOLAND élménypark német cégnél! Hölgyek és férfiak, párok jelentkezését is várjuk.  Pályakezdőknek is kiváló, nyári munkára fiataloknak, egyetemistáknak. Felső korhatár nincs! NÉMET vagy ANGOL nyelvtudás előny alap szinten szükséges.

 

 

 

Fontos: egyes videók korábbi években készültek, azóta a fizetések emelkedtek, kérjük a tájékoztató szövegében az aktuális béreket vegyék alapul!

 

Bemutatkozó video: https://www.youtube.com/watch?v=4yvrAcHQ2N8

 

 

 

Video a LEGOLAND parkról: LEGOLAND Deutschland Resort - YouTube

 

Video a munkalehetőségekről 1: Legoland munkák 2021 - YouTube

 

Video a munkalehetőségekről 2: Dolgozz Nèmetorszàgban a Legoland vidàmparkban! - YouTube

 

Video a legújabb dolgozói szállásokról: LEGOLAND dolgozói szállások 2021 - YouTube

 

Video a munkából hazafelé, a szállások és az üdőlőközpont: Hazafelé a munkából - Legoland - YouTube

 

 

 

 Jelenleg elérhető munkakörök:

 

-        éttermi dolgozó

 

-        konyhai kisegítő

 

-        mosogató

 

-        szobalány

 

-        takarító

 

-        animátor

 

-        recepció

 

JELENTKEZÉS: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. fényképes önéletrajzzal

 

 

 

Éttermi dolgozó munkakör, többféle munkát takar: ételeket kivinni, asztalt leszedni, letörölni, svédasztalos étteremben pultot feltölteni étellel, cukrászdában süteményeket kiadni stb., jobb nyelvtudással fizetőpincérként dolgozni.

 

 

 

Takarító szobalány munkák: ágyneműt cserélni, fürdőszobát takarítani, felmosni. A hotel területen illetve, vannak kisebb apartmanok ott felseperni a teraszt, rendbetenni a szobákat stb.

 

 

 

 

 

Fizetés és juttatások

 

 

 

 

 

Fizetés átlagosan minimálisan 13,30 euró/óra, a havi fizetés óraszámtól, részlegtől, végzettségtől és tapasztalattól függően több is lehet. A toborzónapon egyénileg mindenkinek ajánlatot adnak a fizetésre vonatkozóan.

 

 

 

A fizetés a következőkből tevődik össze: 13,30 euro bruttó órabér + pótlékok

 

túlóra (ugyanez az órabér) és borravaló. A borravaló összege az adott étteremtől függ, mindenki kap borravalót, mert azt időarányosan szétosztják a dolgozók között, így a háttérben dolgozók is kapnak. Aki több órát dolgozik az arányosan több borravalót is kap természetesen.

 

 

 

Munkaidő: 2 műszak. A vidámpark területén délelőtt 9 és este 20 óra között lehet dolgozni (a park 10 és 19 óra között tart nyitva). A hotel területen reggel 6 és éjfél közötti beosztás lehetséges. A maximális munkaidő Németországban napi 10 óra és heti 6 nap. Létezik többféle műszakmodell, beosztás, péládul 2-szer 6 óra egy nap, közötte 1 óra szünettel. A Legoland egy szezonmunka, márciustól novemberig tart minden évben, esetleg kérhető december végéig is akár január elejéig, mert habár a park november közepén bezár, sok céges party-t és rendezvényt tartanak a december során. Itt azok a munkavállalók kapnak hosszabbítási lehetőséget akik jól dolgoztak és megbízhatóak voltak az egész szezon során.

 

 A szezon végén a vezetőség automatikusan új szerződést ajánl a következő szezonra magasabb órabérrel, amennyiben meg vannak elégedve a munkájával.

 

 

 

 

 

 

 

LEGOLAND Deutschland Önnek nyújtja:

 

 

 

 

 

-      óraszámtól és borravalótól, végzettségtől és tapasztalattól függően minimum 13,50 euro bruttó órabér

 

 

 

-         Extra juttatásként ruha- és munkábajárási támogatás

 

 

 

-         Szép szállásokon, egyágyas elhelyezéssel 150 euró rezsivel/fő/hó. A munkahely közvetlen az élménypark mellett található, így gyalogosan pár perc sétával megközelíthető, lásd a videókat.

 

 

 

-         kedvezményes ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉG: dolgozói étterem (pl. kávé 0,4 EUR, Wiener Schnitzel körettel 2,5 EUR és további választható ételek és italok) 

 

 

 

-      minden dolgozó 2 családtagja vagy barátja a szezonban INGYENES belépőt kap a Legoland vidámparkba és a játékok korlátlan használatára 

 

 

 

-      25 % állandó dolgozói kedvezmény a LEGO Shop és éttermek áraiból a park területén 

 

 

 

-       havi 2 nap fizetett szabadság  (egyben is kivehető több hónap szabadsága)

 

 

 

-          Ingyenes munkaruha, minden műszakra tiszta és vasalt, ezt a cég intézi és adja! 

 

 

 

-          Ingyenes tanfolyamok és betanítás a kezdeteknél 

 

 

 

-          dolgozói rendezvények, Party-k, csapatépítők a kellemes munkakörnyezetért 

 

 

 

-          stabil, biztos munkahely egy nemzetközi hátterű cég közvetlen munkaszerződésével, német munkaszerződést kap közvetlen a Legoland-nál történő foglalkoztatással!

 

 

 

-          vidám hangulatú, elfogadó csapat sokszínű nemzetiséggel és nemzetközi vendégekkel 

 

 

 

-          rugalmasan választható munkaidő 

 

 

 

 

 

 

 

Munkavégzés nyelvtudás nélkül:

 

2018 óta vagyunk jelen magyarok egyre növekvő számban a Legoland munkavállalói csapatában. A magyarok szorgalmának és jó együttműködési képességüknek köszönhetően rendkívül elismertek lettek a vezetőség szemében. Dolgozóink egy része évről évre visszajár az újabb szezonokra dolgozni. Vannak komplett műszakok és éttermek ahol többségében magyarok dolgoznak, van ahol magyar műszakvezető dolgozik. A tevékenységek az ételek kiszolgálása, asztal rendberakás, takarítás és a hotelekben a szobalány munkák. Minden esetben biztos lehet benne, hogy olyan munkakörbe választjuk ki, ami megfelel majd Önnek.

 

 

 

 

 

Munkalehetőségek jobb nyelvtudással, témába vágó végzettséggel vagy tapasztalattal:

 

Ha Ön jól beszél németül vagy angolul, lehetősége van olyan munkaköröket is ellátni, ahol a nyelvtudását idegennyelvi környezetben sokoldalúan hasznosíthatja. Erre az interjú során teszünk majd javaslatot. Ha vendéglátó területen végzettsége van, vagy 5-10 év tapasztalata, egyéni elbírálás alapján lehetséges a fenti fizetéstől eltérő több bért megkapni. Erre a Legoland tesz javaslatot az első 1-2 hét során és amennyiben megkapja a plusz pótlékot az a munkaviszony első napjától visszamenőleg is megkapja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdés: 2024 március  (konkrét kiutazási dátumot az interjú során egyeztetünk)
A jelentkezéseket mostantól folyamatosan fogadjuk, a felvételt nyert jelentkezők már most biztos munkaszerződést kapnak!

 

 

 

A munka minden év márciusától novemberéig tart, novembertől februárig haza lehet utazni de lehetőség van a következő szezonra visszatérni.

 

 

 

 

 

Német bejelentés, direkt a Legolandnál, német munkaszerződéssel!

 

 

 

 

 

 

 

Szállás a Legolandban

 

 

 

Szállást a Legoland intéz 1 ágyas szobákban, 150 euró/fő.

 

 

 

Szállásra be tud jelentkezni, ez lesz a német bejelentett lakcíme, így tud német bankszámlát is nyitni.

 

 

 

 Kiutazás Legoland-ba

 

 

 

LEGOLAND Deutschland Freizeitpark

 

Legoland Allee 1.

 

89312 Günzburg

 

A Legolandba érkezni, csak előre egyeztetve lehetséges, miután hivatalos e-mailt küldtem, egy meghívót a munkakezdés pontos időpontjával és a kiutazás dátumával.

 

Legoland Budapestről az M1 autópályán: Hegyeshalom – Bécset elkerülve – Linz – Passau – Münchent elkerülve Ulm irányában, Ulmtól 30 km-re érhető el autóval vagy busszal.

 

A kiutazás mindenkinek egyéni költsége, de a buszos szervezésben tudunk segíteni, a hét több napján induló kisbuszok foglalásával. Budapest  - Legoland kb. 80 euro. Utazást az oszkar.com oldalon foglalok akinek szükséges, de lehetőség van egyénileg is foglalni itt. Foglalni úgy érdemes egyénileg, hogy az oszkáron talált buszos telefonszámát fel kell hívni majd utólag egy sms-t küldeni neki a névvel, pontos felszállási hellyel és érkezési címmel, valamint telefonszámot. Ezek után a buszos cég rögzíti az utazást, visszaigazolják sms-ben hogy rögzítve, majd az utazás előtt 1-2 nappal telefonálnak egyeztetés végett hogy megadják a sofőr telefonszámát és az autó rendszámát. Budapesten a találkozási pontok Népliget, Nyugati Pályaudvar, Keleti Pályaudvar. Győrben a találkozási pontok a győri autóbuszpályaudvar. A többi városban egyéni lekérdezés és megbeszélés alapján történik a találkozás, általánosságban a nagyobb autópályák mentén vagy csomópontoknál.

 

 

 

  

A kiközvetítés menete

 

 
   

 

 

 

 

A jelentkezés minden esetben önéletrajz küldéssel kezdődik. Ez szükséges ahhoz, hogy a megfelelő állást tudjuk kínálni Önnek, valamint a cég is képet kap Önről. Ezt követően magyarul felhívom Önt telefonon, hogy leegyeztessük a munkába lépés lehetséges idejét, adatokat  egyeztetünk  és  ekkor  kerül  sor  a  rövid  pár  kérdésből  álló  német  tesztre  is.

 

Természetesen nyelvtudás nélküli állásoknál németet nem tesztelünk. Szobalány és takarító állásoknál egy magyar kolléganő telefonál a Legolandból. Étteremhez kapcsolódó állásoknál van egy rövid interjú kamerán keresztül, ehhez küldünk egy belépési linket és telefonnal történik egy rövid interjú a német kolléganőval. Ha nincs nyelvtudás akkor én is résztveszek ezen és fordítok!

 

Amennyibena Legoland  által   kiválasztásra   kerül és az Ön számára is megfelel az ajánlat,   magyarul   megbeszéljük   a   részleteket   és   az   indulást.

 

A kiválasztásról hivatalos meghívót kap e-mailben, ebben információkat a szállás pontos címéről és a kiutazás időpontjáról.

 

 

 

Ki ő és miben tud nekem segíteni?

 

 

 

 

Wieland Enikőnek hívnak és 2018 óta vagyok Legoland hivatalos magyarországi toborzója. A legfontosabb feladatomnak tartom a magyar új dolgozóink támogatását, hogy könnyedén és gördülékenyen nyelvi nehézségek nélkül munkába tudjanak állni a Legolandban. Ehhez támogatást nyújtok:

 

·        a munka kiválasztásában és megszervezésében

 

·        információkat adok a munkakezdésről

 

·        segítek a kiutazás megszervezésében

 

·        felhívhat ha elakad valamiben és nem találja

 

·        4 héten át a kinti megérkezéstől segítek a hivatalos ügyekben, kérdezhet és ahol tudok tolmácsolok.

 

 

 

Közvetítési és egyéb díjak

 

 

 

NINCSEN! Soha ne fogadjon el olyan ajánlatot, ahol bármilyen jogcímen pénzt kérnek el a munkáért.

 

Szeretne munkába állni?

 

Amennyiben tájékoztatónk alapján szívesen vállalna munkát a felkínált álláslehetőségek egyikén, kérem írjon e-mailt erre válaszkén felhívom hamarosan. Kapcsolattartási e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  Rengeteg jelentkezésünk érkezik nap mint nap, ezért kérjük türelmét a kapcsolatfelvételre   

 

  várva! Részesítse előnyben az e-mailt, mert azt rögtön olvasom és kérem várjon türelemel a hívásomra.

 

 

Jelentkezés:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

Fotók a szállásról

 

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön azonnal az új külföldi munkalehetőségekről! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kiemelt állásajánlatok

Partnerünk

Europa-Transport

KÉSZEN ÁLLSZ AZ INDULÁSRA? ITT TUDSZ JELENTKEZNI! JELENTKEZÉS >

Elérhetőségek

Iroda

2330 Dunaharaszti
Jendrassik György u. 10. C ép. I. em.
(ügyfélfogadás előzetes időpontegyeztetés alapján)

Please publish modules in offcanvas position.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.