Telefon 10-14 h közöt

HOGYAN LEHET ITT ÁLLÁSRA JELENTKEZNI?

Amennyiben szeretne németországi munkához jutni, első körben kérem küldjön fényképes önéletrajzot erre az e-mail cínre: info@nemetmunkahely.hu

Ezek után kap e-mailben egy tájékoztatót és egy kitöltendő űrlapot amit vissza kell küldeni. Telefonhívásra csak ennek az űrlapnak a visszaküldésével számíthat. Telefonhívásomra kérem várjon türelemmel, folyamatosan a jelentkezések sorrendjében kezeljük a pályázókat. Jelenleg több száz jelentkezés érkezik hozzánk naponta, ezért az egyéni kérdések és e-mailek megválaszolására csak a jelentkezés telefonhívás szakaszában áll módunkban válaszolni. A tájékoztatóban mindenre megkapja a választ, egyéni egyeztetés a telefonhívásban lehetséges. Ha szeretne kiválasztásra kerülni, kérem tartsa be az e-mailben foglalt szabályokat és várjon hívásomra. Ha nem küld önéletrajzot, vagy nem küldi vissza az űrlapot, esetleg türelmetlenül hívogat nem kerül kiválasztásra!  

Munkahely + szállás

Cégadatok, elérhetőségeink

Optimum Trend Bt.

Székhely: 1184 Budapest, Mikszáth Kálmán u. 10/A.
Iroda: 2330 Dunaharaszti, Jendrassik György u. 10. C épület I. emelet. (ügyfélfogadás előzetes időpontegyeztetés alapján)
Telefon: 061 556 60 85
Cégjegyzékszám: 01-06-769030
Adószám: 22158792-2-43

Munkaerőközvetítési engedélyszám:
BPM/01/15730-1/2014-958

CNC munka Németországba

Információ

Főként Bajorországban és Baden-Württemberg tartományban rendelkezünk munkalehetőségekkel.

Az ipar területére tudunk a hozzánk jelentkezőknek állást biztosítani, autóipari területre keresünk raktári, gyári, betanított munkásokat (szakképzettség nem szükséges), valamint szakmunkásokat:

CNC marós, esztergályos, programozó, gépkezelő, lakatos, hegesztő, autószerelő, fényező, karosszéria lakatos, villanyszerelő, szerszámkészítő.

Ezekre az állásokra folyamatosan, egész évben keresünk dolgozókat. Alapvetően erős alapfokú nyelvtudással és autóval/jogosítvánnal ha rendelkezik, várjuk jelentkezését és akár napokon belül munkát biztosítunk.

Hetente kapunk partnercégeinktől információkat a legújabb betölthető állásokról, ezeket a honlapunkon közzétesszük.  

Nagyon fontos, hogy minden állásunkhoz szükséges NÉMET NYELVTUDÁS, valamint saját autó (vagy legalább jogosítvány) a munkába járáshoz.

NINCS KÖZVETÍTÉSI és semmilyen egyéb DÍJ!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön azonnal az új külföldi munkalehetőségekről! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kiemelt állásajánlatok

Partnerünk

Europa-Transport

KÉSZEN ÁLLSZ AZ INDULÁSRA? ITT TUDSZ JELENTKEZNI! JELENTKEZÉS >

Elérhetőségek

Iroda

2330 Dunaharaszti
Jendrassik György u. 10. C ép. I. em.
(ügyfélfogadás előzetes időpontegyeztetés alapján)

Please publish modules in offcanvas position.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.