Telefon 10-14 h közöt

HOGYAN LEHET ITT ÁLLÁSRA JELENTKEZNI?

Amennyiben szeretne németországi munkához jutni, első körben kérem küldjön fényképes önéletrajzot erre az e-mail cínre: info@nemetmunkahely.hu

Ezek után kap e-mailben egy tájékoztatót és egy kitöltendő űrlapot amit vissza kell küldeni. Telefonhívásra csak ennek az űrlapnak a visszaküldésével számíthat. Telefonhívásomra kérem várjon türelemmel, folyamatosan a jelentkezések sorrendjében kezeljük a pályázókat. Jelenleg több száz jelentkezés érkezik hozzánk naponta, ezért az egyéni kérdések és e-mailek megválaszolására csak a jelentkezés telefonhívás szakaszában áll módunkban válaszolni. A tájékoztatóban mindenre megkapja a választ, egyéni egyeztetés a telefonhívásban lehetséges. Ha szeretne kiválasztásra kerülni, kérem tartsa be az e-mailben foglalt szabályokat és várjon hívásomra. Ha nem küld önéletrajzot, vagy nem küldi vissza az űrlapot, esetleg türelmetlenül hívogat nem kerül kiválasztásra!  

Munkahely + szállás

A KÖZVETÍTÉS INGYENES MINDEN JELENTKEZŐNKNEK!

 

JELENTKEZŐKET VÁRUNK: MAGYARORSZÁGRÓL ÉS A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKBÓL IS UNIÓS ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL!

 

A legfontosabb a német munka szempontjából a NÉMET NYELVTUDÁS. Nyelvtudás nélkül kérem ne jelentkezzen, hanem legalább rövid mondatokig jusson el a tanulási folyamatban.

A második legfontosabb, de nem feltétel inkább előny: az autó és jogosítvány a kiutazáshoz és bejáráshoz.

 

Amennyiben rendelkezik NÉMET NYELVTUDÁSSAL és AUTÓVAL  a kiutazáshoz, várjuk jelentkezését. Napokon belüli kezdés lehetséges!

Autó és jogosítvány nélkül is jelentkezzen, ez esetben elképzelhető hogy 1-2 hetet várni kell, hogy olyan szállásra kerüljön ahonnan be tud járni gyalogosan is dolgozni, vagy más autóval rendelkező kollégával összeszervezik, így együtt megoldott a bejárás.

Párokat, csoportokat egyszerre elhelyezni nem garantált, hogy sikerül. A német cég egyenként választja ki a jelentkezőket, valamint a műszakbeosztásnál sem veszik figyelembe ki az aki együtt jött.

SZAKEMBEREK ESETÉN: Ha honlapunkon nem talál szakmájának megfelelő állásajánlatot, de van NÉMET nyelvtudása, hívjon telefonon és utánakérdezünk a német partnercégeknél milyen lehetőségek vannak.

További információ telefonon munkanapokon  10 - 14 óra között elérhető ügyfélszolgálatunkon: + 36 70 946 54 45

 

 

 

Külföldi munka, német állás közvetítési díj nélkül
nemetmunkahely.hu

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön azonnal az új külföldi munkalehetőségekről! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kiemelt állásajánlatok

Partnerünk

Europa-Transport

KÉSZEN ÁLLSZ AZ INDULÁSRA? ITT TUDSZ JELENTKEZNI! JELENTKEZÉS >

Elérhetőségek

Iroda

2330 Dunaharaszti
Jendrassik György u. 10. C ép. I. em.
(ügyfélfogadás előzetes időpontegyeztetés alapján)

Please publish modules in offcanvas position.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.