Telefon 10-14 h közöt

HOGYAN LEHET ITT ÁLLÁSRA JELENTKEZNI?

Amennyiben szeretne németországi munkához jutni, első körben kérem küldjön fényképes önéletrajzot erre az e-mail cínre: info@nemetmunkahely.hu

Ezek után kap e-mailben egy tájékoztatót és egy kitöltendő űrlapot amit vissza kell küldeni. Telefonhívásra csak ennek az űrlapnak a visszaküldésével számíthat. Telefonhívásomra kérem várjon türelemmel, folyamatosan a jelentkezések sorrendjében kezeljük a pályázókat. Jelenleg több száz jelentkezés érkezik hozzánk naponta, ezért az egyéni kérdések és e-mailek megválaszolására csak a jelentkezés telefonhívás szakaszában áll módunkban válaszolni. A tájékoztatóban mindenre megkapja a választ, egyéni egyeztetés a telefonhívásban lehetséges. Ha szeretne kiválasztásra kerülni, kérem tartsa be az e-mailben foglalt szabályokat és várjon hívásomra. Ha nem küld önéletrajzot, vagy nem küldi vissza az űrlapot, esetleg türelmetlenül hívogat nem kerül kiválasztásra!  

Munkahely + szállás

Sokan vagyunk magyarok úgy, hogy szeretünk itthon élni, de a megélhetési lehetőségek nagyon korlátozottak. Ha Ön is úgy érzi, kevés a jól fizető állás itthon, jobb anyagi lehetőségekre vágyik, jó helyen jár! Válassza Németországot!

Miért?

 • Egy német állás a magyarországihoz képest kiemelkedő fizetést biztosít ugyanazon pozícióban.
 • Viszonylag közel van Magyarországhoz, így a hazajárás megoldott, 650 km Regensburg
 • Családoknak Németországban igényelhető német családi pótlék kb 190 EUR/gyerek (akkor is ha gyermek nem él Németországban)
 • Magyarországi fizetésletiltás esetén (pl. devizahitel probléma), németországi fizetésből nem vonnak fizetés letiltást
 • Lehetőség a nyelvtanulásra
 • Szakmai továbbfejlődési lehetőség

Első lépés, hogy telefonon közvetlenül, vagy e-mailben önéletrajz küldéssel jelentkezik a munkára, amennyiben rendelkezik legalább alap német nyelvtudással. A legalább alapszintű nyelvtudás nagyon lényeges, főként a német munka, de a kinti élet szempontjából is. (Ha valamelyik állásunkhoz nem kell nyelvtudás, azt az álláshirdetés szövegében jelezzük.) Nem a helyes nyelvezetű beszéd a lényeg, hanem a kommunikáció: legalább tőmondatokban képes legyen kifejezni magát és megértse az egyszerűbb német beszédet.

Telefonon pár perc alatt megtudhatja, megfelelő-e a német nyelvtudása. Ha esetleg nem, semmi probléma, tanácsot adunk hogyan fejlessze és később újra próbálkozhat. Nincs veszíteni való!

Hívja telefonszámunkat német tesztért: + 36 70 946 5445

A külföldi munkára jelentkezőkkel telefonon felvesszük a kapcsolatot, legfontosabb részeket átbeszéljük pár percben. Ezekre a kérdésekre számíthat:

 • Milyen szinten beszél németül? (nyelvi teszt pár percben, érthetőek és kedvesek vagyunk)
 • Van autója a munkába járáshoz?
 • Végzettségek és munkatapasztalatok átbeszélése, ha a munkához szükséges
 • Mikor tud kezdeni?
 • Itt teheti fel a munkával kapcsolatos minden kérdését, ha esetleg a hirdetés szövegében mindenre nem kapott választ.

A saját autó mindenképp előnyt jelent, mert a gyárak többnyire városon kívül esnek, és a három műszakos munkarend miatt a bejárás tömegközlekedéssel nem minden esetben megoldott. De van pár olyan német állás is, ahol nem szükséges a saját jármű, ez általában helyzetfüggő.

Sikeres közvetítésünk egyik kulcsa, hogy viszonylag gyorsan reagálunk a német cégek megkereséseire. Munkavállalásra 1-2 héten, gyári és raktári munkák esetén akár néhány napon belüli kezdéssel kalkuláljon!

A rövid telefonos interjú után rögtön továbbítjuk az információkat németországi anyacégünk és több szerződéses német partnercégünk felé, ahol nap mint nap azon dolgoznak, hogy mielőbb munkába állhasson a megfelelő pozícióban. Hamarosan német kollégáink jelentkeznek Önnél telefonon (általában még aznap), és várhatja a kezdés időpontját. A kezdésről minden esetben e-mailen kap értesítést az előzetes telefonos beszélgetés után. Az e-mailben pontosan szerepel, hogy hová és mikor kell érkezni valamint a szállás és a munkahely pontos címe.

Ezen a ponton érdemes felmérni, hogy egy esetleges munkakezdési időpontot valóban vállalni tudja-e. Fontos a megbízhatóság, mert a konkrétan megbeszélt időpontban a konkrét német munkahelyen számítunk megjelenésére!

Jó hír, hogy nem kell németországi szállásról gondoskodnia, ezt német kollégáink intézik. Az elhelyezés panzió jellegű szállásokon történik, főzési és mosási lehetőséggel, agyneművel. A személyes holmin és ruhán kívül nem kell hozni semmit. A szállás díja kb. 280-300 EUR/hó rezsivel együtt (!) és az első fizetésből kerül először levonásra. Nem kell kauciót, előleget fizetni! (SZAKMUNKÁK ESETÉN A SZÁLLÁST A MUNKAADÓ TÖBBNYIRE FIZETI!)

A kiutazást saját költségen kell megoldani, viszont lehetőség van a kezdeti kiadások csökkentésére – megoldható az első munkahét után fizetéselőleget kérni, ez megkönnyíti a külföldi tartózkodás kezdeti időszakát.

Milyen dokumentumokra van szüksége a munkavállaláshoz?

Alap esetben, ha a munka szakképzettséget nem igényel, akkor semmilyen bizonyítvány nem szükséges. Személyi igazolványt és jogosítványt kell hoznia, vagy ha dolgozott már Németországban, akkor az előző munkahelyről kapott dokumentumokat is érdemes.

Szakképesítést igénylő állásoknál a fentieken kívül még szükséges a szakmunkásbizonyítvány is.

Miért forduljon hozzánk, ha szeretne külföldön dolgozni?

 • Nálunk személyre szabott a kapcsolattartás, hogy megismerjünk és a legjobb állást kínáljuk Önnek.
 • NINCS KÖZVETÍTÉSI DÍJ! Ne dőljön be a pénzért kínált szuper fizetést kínáló lehetőségeknek, mert legtöbbször átverés az irreálisan ígért magas jövedelem betanított munka kategóriában. Reális fizetéseket kínálunk korrekt ügyintézéssel.
 • Csak egyszer kell jelentkeznie, és több céghez is pályáztatjuk önéletrajzot, így több német állást érhet el rendszerünkön keresztül.
 • Végigkísérjük a jelentkezéstől a kiutazásig.
 • Kizárólag megbízható, leinformált cégekhez közvetítünk.
 • A szállást biztosítjuk német partnercégeink közreműködésével.

 

Külföldi munka, német állás közvetítési díj nélkül
nemetmunkahely.hu

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön azonnal az új külföldi munkalehetőségekről! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kiemelt állásajánlatok

Partnerünk

Europa-Transport

KÉSZEN ÁLLSZ AZ INDULÁSRA? ITT TUDSZ JELENTKEZNI! JELENTKEZÉS >

Elérhetőségek

Iroda

2330 Dunaharaszti
Jendrassik György u. 10. C ép. I. em.
(ügyfélfogadás előzetes időpontegyeztetés alapján)

Please publish modules in offcanvas position.

Weboldalunk cookie-kat (sütik) használ a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.